pondělí 16. listopadu 2009

2. První (a druhé a třetí a…) dojmy z ubytování…

Po příjezdu do Whistleru dostáváme na „checkinu“ pokoj číslo 211 v budově 6 + pytel s polštářem a povlečením a nezbytnou tašku a nepostradatelným proviantem do začátku (sáček musli a ovesné kaše, toaleťak, průvodce Whistleru, Red Bull, který v nás jenom zasyčí a pár kondomů, které jsou v hlavní budově na překážce k dostání zcela zdarma a kdykoli!) Jsme celí napjatí, za jaký pokoj budeme každý měsíc platit 600 dolarů a s kým budeme sdílet společné prostory. Peťa se zatetelí, že bude tvořit pánskou menšinu mezi mnou a dvěma Švýcarkama, které jsou znatelně zabydlené.
Zbyl na nás pokoj u koupelny (je nám to jedno, palandy jsou všude) s cedulkou „Welcome home. Jacky and Katrin.“ Holky jsou moc fajn a mluví spolu srandovní němčino-francouzštino-arabštinou. Aspoň tak nám to chvílemi připadá:)
Když obejdeme postupně všechny pokoje našich českých spoluobčanů, zjišťujeme, že ten náš je příjemně útulný s vanilkovou svíčkou na stole a peříčky v oknech. My vyvěsili navíc českou vlajku, jakožto vlastenci.
První noc je bezesná a místy dost chladná, i když zatopit si můžeme na tropické teploty. Tu další se do horního patra palandy přesouvám já. Je tam tepleji:)

Žádné komentáře:

Okomentovat