sobota 27. února 2010

29. Bauere, Bauere!!!


Lístky na vyhlašovací medailovou ceremonii jsem vyhrála v jakési soutěži přes internet a protože 24.2. vyhrála závod na 5 km Martina Sáblíková a čtveřice našich běžkařů vybojovala bronz, byl důvod k radosti o to větší. Atmosféra pod pódiem byla až dojemná, my jsme hrdě řvali o sto šest a mávali při tom českými vlaječkami. Po předání medailí jsme se vyfotili s českým doprovodem v tolik viditelných bílých bundách a „nenápadně“ čekali, až se odněkud vynoří Bauer, Jakš, Magál a Koukal a vyfotí se též s pyšnými vlastenci Českého národa.
Po několika minutách čekání se jejich doprovod a servisáci s nápisy Czech Team začali „nenápadně“ ztrácet, asi aby odvedli pozornost od nás stíhaček. Nám to trefně došlo, ve stopování jsme nepokračovali a mezitím, co jsme se rozhodovali, kam se půjde na hokej, naši bronzoví hoši se nečekaně vynořili. Samozřejmě v bílých bundách a s medailemi na krku:)!!! Jestli se chtěli v tomto ohozu vyhnout davovému pískotu, tak jim to nevyšlo a my u nich byli jako první:) Bauer při focení poznamenal něco ve stylu „rychle rychle, takhle se na to pivo nedostanem“, což nás, všechny české fanoušky, neskonale zamrzelo, ale jsme ochotni mu to odpustit, když víme, že po tak náročném závodě je pivo prostě ta nejlepší odměna. A mimoto s Peťou se v obchůdku se suvenýry vyfotil víc než ochotně. Takže jenom samá +++++:)


1 komentář:

  1. Ondra+Zdenka:
    Tak to vám závidíme. Je vidět, že si to tam pěkně užíváte. Nám už tu v Brně skoro všechno roztálo, ale na víkend má zase něco spadnout. Snad toho bude dost, abychom mohli na běžky.
    Tak se tam mějte.

    OdpovědětVymazat