pátek 30. dubna 2010

Čarodějnický odlet...

Po návratu z Havaje máme jen pár hodin na přebalení věcí letních na zimní. Našeho Voyagera vybavujeme lepší rezervní pneumatikou a po tom, co ho nacpeme všemi baťohy, spacáky a jídlem, můžeme v poslední dubnový den vyrazit. Michal nám hned po startu předčítá z průvodce, nálada je výborná, auto zatím po menších problémech (cukaní v převodovce a následný odtah pár dní před) jede. Jediné, co nám chybí, je trocha alkoholu, aby bylo čím se večer zahřívat:) To záhy napravujeme a ve Wallmartu (něco jako Tesco u nás) kupujeme nejen piva a vína, ale Martin se na tuhé kanadské zimy pojišťuje levně zakoupeným spacákem. Protože v něm ale následující noc a všechny ostatní přimrzá, vážně uvažuje o tom, že ho půjde do Walmartu zpátky reklamovat:)
Po nádherném celodenním přejezdu až do národního parku Revelstoke se ustavičně kocháme, přibrzďujeme na focení a zastavujeme na procházku u tyrkysově modrého jezera.
První čarodějnickou noc trávíme sice bez ohně v lese, ale rozehříváme se vínem a historkami ze života. Obzvlášť ta Martinova o tom, jak strávil několik hodin v srbském vězení, nás dostává do kolen:) V noci je zima a bojíme se medvědů. (O jednom se mi dokonce zdá!) Jo a strašně kvákají žáby:)

Žádné komentáře:

Okomentovat