středa 1. září 2010

5. Stěhování zpátky na “staff housing”...

To, že stěhování z nejvyššího patra našeho letního prosluněného apartmánu bude smutné a náročné, jsme věděli, ale že nás čeká alkoholové doupě v přízemí, které jsem pro lepší představu nazvala kobkou, byl ze začátku šok.
 Kuchyňská linka byla zavalená špinavým nádobím, skříňky pocákané omáčkami všech druhů, mikrovlnka též, koše přetékaly odpadky, v ledničce se vesele dařilo plísni, místo stolku sloužil pivní sud a přepravka. Tolik plechovek a  prázdných lahví od piva jsem viděla jen ve Svěrákových vratných láhvích. Abychom si mohli namazat alespoň chleba a dojít si na záchod, radikálně jsem alespoň vydrhla to základní. Postarší týpek byl na začátku září naštěstí v procesu stěhování se jinam. Po třech dnech si zdárně zabalil a zbyl po něm jen odér a snowboardová bota, kterou za tkaničku zavěšujeme na kliku od dveří, aby se další dva z nás dostali bez otevírací karty “domů”. Máme totiž jenom jednu a já s Martinem tady “jako” nebydlíme:)


Pro ilustraci malé porovnání :)
Kuchyně


Obyvák


Ložnice


Vířivka :)))

1 komentář:

  1. Ahoj, chcem se zeptat na "kvalitu" staff housingu ve Whistleru. Zvazujeme, jestli tam jit nebo ne. Kdyz tak prosim napiste email, budem moc radi. DIKY. MaR. trail@post.cz

    OdpovědětVymazat