sobota 30. ledna 2010

19. Kanadský měsíční zpravodaj...

Leden strašně moc utekl!!! Z práce nás zatím nevyhodili, ale ani nás nepovýšili:) Po vánočním zklidnění stavu turistů na horách, se lidi zase objevují, lyžují a vyžadují naše pokrmy v Rendezvous. Všechno se připravuje na olympiádu, Pěťa sehnal práci v olympijské vesničce, která mu začíná 29.1. Bude měsíc prodávat v suvenýrech, kde má s ostatními přísně zakázáno dávat slevy závodníkům, manažerům a ostatním, co si myslí, že mají jako VIP slevy na vše... a dle školení sportovci údajně nejvíc kradou, takže musí dbát zvýšené ostražitosti...
Asi jako balón a vrtulníky s termovizí a snajpři na stromech, kteří mají zřejmě povolen odstřel kohokoli, kdo se do vesničky dostane mimo kontrolní rentgenové rámy!!! Zabavují i jídlo, Peťa si chudák nemohl vzít ani oplatku. Ještě, že má k dispozici oběd:) Dneska ráno vyrazil jako pravý olympijský fanoušek ve vyfasované termo mikině s logem olympiády, aby byl řádnou inspirací pro nakupující olympioniky...
Moje školení začíná ve středu 3.2. a pro olympiádu začínám pracovat 7.2. Těším se strašně moc, hlavně na tu změnu, nové lidi, nové pracoviště, nová jídla (jednou denně máme zdarma oběd:) Spousta lidí tuhle příležitost vůbec nedostala a zůstávají na svých stálých pozicích, kam se i já po pár týdnech vrátím. Jsem najatá firmou BTS catering, která se stará už o pátou olympiádu v řadě a budu občerstvovat sjezdaře(ky) a fanoušky, kteří se přijedou podívat. Už abych studovala fotografie závodníků, abych je poznala:)
Další novinkou je, že má Petr druhou práci (teď na čas asi třetí, protože zůstává i v té první – je to srozumitelné že?:)) 1. Job = práce v půjčovně lyží 2. Job = práce pro olympiádu 3. Job = leštič, uklízeč, parkovač, tankovač a fotograf aut v půjčovně Avis. Pracuje v podzemní garáži, kam mu lidé přivezou na vrácení vypůjčená auta a Petr se stará o to, aby ty auta zbavil odpadků (občas se najde i nerozbalená limonáda, parfém, krémy...foťák, který radši vrátil na vrátnici:), pak auta ošplíchá zevnitř i zvenku, dojede natankovat a zaparkuje, což je v úzké garáži největší oříšek! Dle fotografií, co si pořizuje jen tak ze srandy, jsou ty mašiny tak luxusní a obrovské, že kdybych je měla parkovat já, budu leštit auta do smrti a zadarmo, abych nahradila škody a škrábance způsobené mou neschopností je zaparkovat!:)
Protože v tom úsilí pracovat nechci zůstat pozadu, hledám si též druhou práci. Obávám se, že na třetí mi fyzické ani psychické síly nestačí:)
A snowboardové a lyžařské pokroky? Peťa si z práce pro sebe přinesl helmu, že už karvuje tak rychle, že se nejednou na sjezdovce zalekl a já po šesté samolekci snowboardování začínám obloučkovat a nešvihnu sebou při každém sestupu z lanovky:)
Máme se prostě moc dobře:)

Žádné komentáře:

Okomentovat