sobota 14. listopadu 2009

1. První kroky v Kanadě...



Všechny tašky doletěly s námi. Huráááá!!! Hodinu a půl čekáme na imigračním, aby z nás zásadními otázkami dostali, že opravdu nehodláme na území Kanady emigrovat.
Hledáme skytrain, který nás má dovézt do předplaceného Samesun hostelu v centru Vancouveru, ve kterém trávíme následující 2 dny. Do metra vlezeme omylem výstupem místo nástupem, ale stanici trefujeme:) Při ubytování dostáváme pokoj s obrázkem bobra nad postelí a z brzkého spaní nic není, protože jdeme s partou Čechů, kterou tady potkáváme, doplnit pitný režim do místního baru.
Všichni jsou tady těžce free, čepice nesundají z hlavy, kalhotový sed u kolen a všude je cítit tráva... říkáme si s Peťou, že pokoje mají aspoň okna, což po některých zkušenostech z Thajska vítáme:)
My Češi snídáme zdarma tousty, marmeládu a měsíčky pomerančů, anglický stůl hned vedle si připlatil za klobásky, slaninu a vajíčka. Celý den chodíme po Vancouveru, obdivujeme vrcholky hor, které občas vykukují mezi mraky. Zařizujeme lístky na autobus do Whistleru a účet v bance v předstihu, abychom ten bus stihli...


Žádné komentáře:

Okomentovat