sobota 13. února 2010

23. Behind the scenes...


BTS je cateringová společnost, která se stará už o šestou olympiádu v řadě. Denně nakrmí několik tisíc sportovců, diváků, dobrovolníků a zaměstnanců. Ano, i my musíme zůstat najezení a tím pádem čilí, abychom se mohli usmívat na hosty. Já konkrétně na VIP tváře! Byla jsem přidělena do „Olympic Family“ stanu, odkud mají šanci sledovat olympijské dojezdy rodinní příslušníci sportovců!, politici!!, prezidenti!!!, vrcholní manažeři!!!! a já s pár dalšími food servery!!!!!
Behind the scenes, jak už v názvu napovídá, znamená diskrétnost. Tzn. žádné žádání o autogramy, žádné šeptání a zírání s otevřenou pusou (mám takový dojem, že stejně nikoho nezidentifikuju:), žádné omdlévání po spatření slavné osobnosti a žádné vykecávání. Tak bylo řečeno, uvidíme, jaká bude praxe:)
Při školení se ukázalo, že na VIP stan se nějak zapomnělo a není nachystané (až na výzdobu) skoro nic, tři hodiny jsme trávili předstíráním, že vybalujeme bambusové talířky na jedno použití, příbory (plastové dokonce i pro VIP!) chyběly, jakožto kelímky na kávu a vlastně i ta káva...manažerka vypadala taky dost zoufale, možná i proto, že nikdo jí nebyl schopný říct, kolik slavných bude z těch bambusových talířků každý den při závodech jíst. Vlastně nám to sdělili. Od 100 po 600 lidí za den!!! Slušný rozptyl. Jednu holčinu dokonce první den propustili, protože nemůže pracovat víkendy. Tuhle skutečnost nahlašovala BTS už v lednu a pak ještě pro jistotu! několikrát. Tady se rozhodnutí mění každou minutu. Člověk je psychicky i fyzicky připravený nasadit své síly a jeden telefon mu čas opět slušně přeorganizuje. Vydržím, na mě si jen tak nepřijdou:)

Žádné komentáře:

Okomentovat